• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

JANUAR 2016

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije skladno s 7. členom Pravilnika o mojstrskih izpitih (Uradni list RS, št. 101/2004)
objavlja razpis za opravljanje mojstrskega izpita pod VEČ.
OZS organizira Zimske športne igre obrtnikov in podjetnikov, ki bodo v soboto, 6. februarja 2016na KopahČe se želite razgibati, sprostiti in preživeti dan v športnem vzdušju, se nam pridružite na dogodku. Prijavite se lahko v vaši OOZ do vključno 1. februarja 2016. Pogoji sodelovanja bodo v kratkem objavljeni v pravilniku tekmovanja, ki ga boste skupaj z razpisom našli na spletni strani OZS.
SPIRIT Slovenija, javna agencija je objavila na svoji spletni strani seznam skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016, ki jih bodo sofinancirali v letošnjem letu.

FEBRUAR 2016

Slovenski podjetniški sklad je objavil prvi letošnji razpis za mikrokredite v skupni višini pet milijonov evrov. Posojila so namenjena mikro in malim podjetjem, ki bodo tako lahko na enostaven način prišla do zelo ugodnih finančnih sredstev za nemoteno poslovanje in krepitev podjetniške aktivnosti.
S 1. julijem 2013 velja nova zakonska ureditev pošiljanja podatkov v evidenco trga nepremičnin, s katero so predpisani novi zavezanci za poročanje o kupoprodajnih in najemnih pravnih poslih. Po novem so zavezanci za poročanje tudi prodajalci za kupoprodajne posle z nepremičninami, za katere je bil obračunan davek na dodano vrednost (DDV), in najemodajalci za stavbe in dele stavb, ki jih oddajajo.
OOZ Mozirje v sodelovanju z OZS organizira redno usposabljanje voznikov za leto 2016 in sicer:
v soboto 26. marca 2016 ob 7h v prostorih gasilskega doma v Mozirju.
Izobraževanje je v sklopu rednega in obveznega izobraževanja vseh voznikov, ki imajo opravljeno temeljno kvalifikacijo, za leto 2016 v trajanju 7ur.

Pod VEČ najdete program izobraževanja in prijavnico.
Če se boste udeležili izobraževanja, vas prosim, da nam pošljete izpolnjeno prijavnico  čim prej.

APRIL 2016

OZS je v okviru projekta Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih pripravila tudi promocijsko gradivo v obliki knjižice in brezplačno mobilno aplikacijo Varen obrtni, ki obrtniku ali podjetniku ter njegovim sodelavcem s kratkimi priporočili pomaga preprečevati poškodbe pri delu in nastanek kostno-mišičnih bolezni.
Projekt »Obvladovanje kostno - mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih«
Dan za zdravje na vaši OOZ

V projektu Obvladovanje kostno-mišičnih bolezni in poškodb pri delu v obrtnih dejavnostih sodeluje OZS kot glavni nosilec projekta in vseh 62 območnih obrtno-podjetniških zbornic kot partnerji in izvajalci projekta. 15. marec - brezplačni promocijski dogodki na OOZ.

MAJ 2016

JUNIJ 2016

JULIJ 2016

01.07.2016

Terme Čatež

Apartma Terme Čatež
Obveščamo vas, da so še prosti termini v juliju in avgustu 2016.
Proste termine si poglejte pod VEČ.
 

AVGUST 2016

05.08.2016

Spoštovani člani!


Obveščamo vas, da je OOZ Mozirje za vas pridobila 100m2 razstavnega prostora  na 49. MOS –u v Celju, ki poteka od 13.9 .do 18.9.2016, v gradbenem paviljonu. Imate odlično priložnost, da predstavite svoje izdelke in storitve. Vaši troškii so samo postavitev razstavnega prostora, vse ostalo pa je za vas brezplačno.

V kolikor vam je ponudba zanimiva, se obrnite na OOZ Mozirje ali pokličite na telefon 031 630 800.

Prijazen poletni pozdrav!

OOZ Mozirje
Letošnji 49. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti bo potekal od 13. do 18. 9. 2016 v Celju. MOS zagotovo predstavlja most v poslovni svet, ker je najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji za poslovne priložnosti, prave partnerje, nove ideje in izdelke. MOS ponuja največji pregled domače in tuje ponudbe izdelkov in storitev, novosti, ugodnosti ter priložnost za pridobivanje informacij in spoznavanje novosti na enem mestu.

Prihajajoči večeri in jutra so že precej hladni, vendar pa zaradi toplih popoldnevov še nismo vkorakali v kurilno sezono.  Melu je v sodelovanju s priznanim avstrijskim podjetjem Axber razvil grelne sisteme, ki so kot nalašč za prehodno obdobje. Za ogled celotnega čanka pritisnite gumb VEČ.

Pri nakupu večjih količin blaga (mavčne plošče, osb plošče, cement, izolacija, ...) vam nudimo POPUST. Pod VEČ si oglejte naš AKCIJSKI letak.

SEPTEMBER 2016

Ugodnosti, ki jih vsak mesec lahko izkoristite poslovni naročniki Telekoma Slovenije, ki imate kartico Mozaik podjetnih:
 
20 % popusta na osnovno mesečno naročnino izbranega mobilnega paketa Telekoma Slovenije,
50 % popusta na naročnino storitve Prednostna obravnava.
12.09.2016

Mozaik podjetnih - Kompas d.d.

CENEJŠA POTOVANJA IN POČITNICE
 
7 % popust na počitniške aranžmaje na področju Mediterana in Jadrana.
5 % popust na potovanja in izlete po Evropi in križarjenja.
5 % popust na potovanja in izlete iz katalogov Skrivnostne dežele in Sanjska potovanja.
5 % popust na smučanje in aranžmaje v Sloveniji.
 
Popusti se med seboj ne seštevajo, plačilo na obroke ni možno.
13.09.2016

49. MOS

Člani zbornice OOZ Mozirje, vljudno vabljeni na naš razstavni prostor v hali H, kjer so se predstavili naši člani. Loghause d.o.o, Brinečev kmečki mlin d.o.o., Melu d.o.o.,JK KAKER d.o.o,ŽAGA TIPLES d.o.o, Stopar Tomaž, s.p., MVM d.o.o, Vrtnarstvo Skornšek. Vsi člani zbornice OOZ Mozirje, pa lahko prejmete brezplačen poslovni kupon za ogled 49. ,Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti, ki poteka od 13. – 18. septembra 2016 na Celjskem razstavišču. Poslovni kupon prevzamete v prostorih OOZ Mozirje.

Predstavljamo vam kartico Mozaik podjetnih, na voljo le članom OZS, ki nudi vam in vašemu podjetju obilico ugodnosti in popustov. Ne spreglejte! Pod VEČ si oglejte VIDEO.

23.09.2016

Prava destinacija za vaš letošnji jesenski oddih – Terme Čatež

Spoštovani!

Na razpolago vam je  udobno in sodobno opremljena apartmajska hiška v Termah Čatež, kjer ima možnost bivati do 7 oseb.

CENIK

Ecoline dimljen hrast

Včasih je bila večina pohištva in gospodinjskih izdelkov izdelana iz lesa. Domovi so bili tako zdravi in topli. Ob odkritju poceni plastike je ta v raznoraznih oblikah množično  preplavila naša stanovanja, les pa je iz domov skorajda izginil. Ljudje so s plastiko zamenjali tudi okna in vrata,vendar pa v javnost prihaja vedno več podatkov o njeni škodljivosti in ekološki neprimernosti.


Za prikaz celotne vsebine članka pritisnite gumb VEČ.