• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Vabimo

logo
na brezplačno delavnico v zvezi s spremembami delovnopravne zakonodaje, ki bo potekala 10. 4. 2013 od 12. do 15. ure v prostorih OOZ Mozirje.
 
Pod VEČ si oglejte celoten prispevek
Z željo, da našim članom zagotovimo ustrezno varstvo s področja urejanja kadrovskih zadev vas vabimo na brezplačno delavnico, ki jo organiziramo skupaj s podjetjem Trgotur d.o.o., iz Velenja, kjer bo razen predstavitev novosti v zvezi  s spremembami delovnopravne zakonodaje po novem ZDR -u, kateri stopi v veljavo 12.4.2013, tudi prikaz primerov iz prakse, na katere vpliva nova zakonodaja.
 
Trgotur d.o.o. se z izvajanjem kadrovske dejavnosti ukvarja že več kot 20 let in bo vsak nasvet, kako lahko delodajalci praktično izvajate določene postopke v zvezi z delovno pravno zakonodajo, še kako dobrodošel. Delavnico bosta vodili izkušeni pravnici, ki se vsakodnevno srečujeta z reševanjem problematike z delovnopravnega področja.
 
Čas za udeležbo je pravi, saj boste lahko še pred uveljavitvijo nove zakonodaje uredili in uvedli potrebne spremembe. Predstavljeno Vam bo tudi, kako lahko z upoštevanjem pravil, ki jih določa delovnopravna zakonodaja,  prihranite.  
 
Prijave po pošti na priloženi prijavnici, po elektronski pošti na ooz.mozirje@ozs.si ali na telefon 031  630 800

PRILOGE:
Prijavnica
Vabilo