• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Strokovna ekskurzija sekcije kovinarjev pri OZS v Srbijo

logo
Sekcija kovinarjev pri OZS organizira v mesecu maju (15. – 18. maj 2013) za svoje člane strokovno ekskurzijo v Srbijo. Prijave do 7.5.2013. Vljudno vabljeni !

 
Program in prijavnica pod VEČ.
Sekcija kovinarjev pri OZS organizira v mesecu maju (15. – 18. maj 2013) za svoje člane strokovno ekskurzijo v Srbijo. Na pot se bomo podali v sredo, 15. maja, v poznih večernih urah (ob 23:00 iz Celja, ob 24:00 iz Ljubljane), povratek pa je predviden 18. maja, pozno zvečer.
 
Obiskali bomo podjetja: IMT (Industrija mašina i traktora) v Beogradu, IKARBUS (podjetje za proizvodnjo avtobusov) Beograd, ter podjetje FIAT v Kragujevcu. V sklopu strokovne ekskurzije je predviden tudi ogled 57. Mednarodnega sejma tehnike in tehničnih dosežkov, prijetno druženje s spremljevalnim programom pa bo potekalo tako v Beogradu, kakor tudi v Topoli.
 
Prijavnico in podrobnejši program strokovne ekskurzije lahko najdete na spletni strani OZS (zavihek sekcije kovinarjev): http://www.ozs.si/Ozbornici/Sekcijeinodbori/Sekcijakovinarjev/Aktualnoizsekcije.aspx
 
Prijave potekajo na agenciji EUROVAL d.o.o.,   najkasneje do 7. maja 2013.
Cena prijave: 168 Eur /osebo (stroški avtobusnega prevoza bodo kriti iz sponzorskih sredstev, brezplačne bodo tudi vstopnice za sejem).
 
Zaradi zelo velikega zanimanja je priporočeno, da se zainteresirani prijavijo čim prej, saj je število mest omejeno.
 
 
Vljudno vabljeni !