• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Tračne žage - Robnik Franc s.p.

tračne žage

Z besedo tračne žage imamo v mislih  izdelavo tračnih žag, to z drugimi besedami pomeni izdelavo listov tračne žage iz neskončnega ozobljenega traku. Tračne žage izdelamo kvalitetno in natančno,  tako da z enim listom razrežemo čimveč kubičnih metrov lesa brez brušenja.  

Celoten prispevek si poglejte pod VEČ.

Za vsako podjetje je pomembno kako dolgo lahko uporablja izdelke, saj obrabljen list tračne žage poleg stroškov, ki so potrebni za brušenje, zahteva tudi prekinitev delovnega procesa. S tem pa zmanjšamo efektivni delovni čas in prihodek. Tračne žage morajo biti izdelane vzdržno, dosegati raven rez in omogočati velike hitrosti razreza lesa.
 
tračna žaga
 
Tračne žage vseskozi prilagajamo zahtevam kupcev. Zato smo z njimi v nenehnem stiku. 
Nenehen stik s kupci je tudi razlog, da večino izdelanih in servisiranih tračnih žag kupcem osebno dostavljamo oziroma prevzemamo od njih iztrošene. Ob dobavi oz. prevzemu se namreč s kupcem pogovorimo o predhodno dobavljenih tračnih žagah,  morebitnih pomanjkljivostih in njihovih predlogih za izboljšanje. Rezultat takšnega, osebnega stika s kupcem je,  da so vsi naši kupci zadovoljni z našimi tračnimi žagami in njihovim servisom.
 
 
Več o naši ponudbi si oglejte na povezavi 
http://www.tracnezage-robnik.com/zagan-les/p021/10248/1/1886/tracne-zage.html