• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Vabilo na skupinski sejemski nastop na sejmu ZEPS 2014 v Zenici

OZS
Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), v sodelovanju z Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija), organizira skupinski sejemski nastop slovenskih podjetij na mednarodnem sejmu ZEPS 2014, ki bo od 30.9. do 4.10.2014 potekal v Zenici v BIH.
Celotno vabilo si oglejte VEČ.
V letu 2013 se je na sejmu ZEPS predstavilo 386 razstavljavcev iz 26 držav, obiskalo pa ga je 35.672 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije, medicinske opreme, grafike, tiskarske industrije, tekstila, usnja, obutve, športa in rekreacije. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.zeps.com.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija, bo za prijavljena podjetja zagotovila najem neopremljenega razstavnega prostora in tehničnih priključkov ter krila stroške vpisa razstavljavcev v sejemski katalog, OZS pa bo poskrbela za izvedbo sejemskega nastopa. Stroške postavitve razstavnega prostora ter prevoza in zavarovanja razstavnih eksponatov krijejo podjetja sama.
 
 
V prilogi vam pošiljamo uradno vabilo in prijavnico. Prijave se zbirajo do zapolnitve razstavnega prostora oz. najkasneje do petka, 23.5.2014.
Za vse dodatne informacije lahko pokličete OZS gdč. Edina Zejnić, tel.: 01 583 05 86 ali e-pošta: edina.zejnic@ozs.si.
 
Vabilo
Prijavnica