• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

24. Strokovno srečanje kovinarjev OZS

24. Strokovno srečanje kovinarjev OZS, ki bo 14. – 16. novembra 2014 na Brdu pri Kranju
 
prijave potekajo do sobote, 08.11.2014
 
Celotno vabilo si oglejte pod VEČ.
Spoštovani člani sekcije kovinarjev pri OZS!
 
Želeli bi vas prijazno spomniti, da prijave na 24. Strokovno srečanje kovinarjev OZS, ki bo 14. – 16. novembra 2014 na Brdu pri Kranju, potekajo le še do sobote, 08.11.2014.
V kolikor ste prezrli že poslani program s prijavnico, vam ga pošiljamo ponovno v prilogi tega maila, vse pa najdete tudi na spletni strani sekcije kovinarjev v sklopu OZS:
 
Ker vam želimo ponuditi kar največ kakovostnih strokovnih vsebin kovinarske tematike, potrebnih za opravljanje tovrstne dejavnosti in širjenje znanja na področju novih tehnologij in razvoja, kakor tudi splošno podjetniških vsebin, smo tokratno srečanje nadgradili kar v dvoinpoldnevni dogodek. (Program in prijavnica sta v prilogi tega maila.)
 
Uvod v srečanje bo tako že v petek, 14.11.2014, z okroglo mizo na temo inšpekcijskih nadzorov s področja varnosti in zdravja pri delu pri delodajalcih, s poudarkom na pravicah in dolžnostih delodajalcev. V sklopu okrogle mize bo, v prostorih OOZ Kranj, na vaša vprašanja odgovarjal strokovnjak z varstva pri delu. Večer bomo nadaljevali z druženjem ob večerji na Brdu pri Kranju, kjer bo tudi strokovni del srečanja.
 
Strokovni program bo potekal 15. in 16. novembra 2014. Udeleženci boste lahko slišali, kako ravnati s terjatvami, seznanili se boste z aktualnostmi na področju davčne zakonodaje, izčrpno pa vam bo predstavljena tema Ocena tveganja-obveznosti za delodajalca. Strokovne teme bodo zanimive širokemu spektru obrtnikov s področja kovinarske dejavnosti in bodo obsegale trende pri površinskih zaščitah (galvanizacija), tehnologijo in trende trdih prevlek, maziv, prašnega barvanja, predstavljen bo pomen atestiranja varilcev in varilnih postopkov v navezavi s standardi EN 1090-1 in EN 1090-2, kakor tudi sodobne tehnologije in stroji za lasersko rezanje kovin.
 
Po končanih predavanjih v soboto, 15.11.2014, bomo udeleženci srečanja začeli neformalno druženje na slikovitem Račjem otoku, si ogledali park in renesančni grad Brdo, ter se ob večerji s plesom pozabavali na Šmarjetni gori pri Kranju.
 
Tudi letos nismo pozabili na spremljevalke udeležencev srečanja. Te si bodo v soboto, 15.11.2014, v Kranju ogledale grad Khislstein in stalno razstavo Prelepa Gorenjska, se sprehodile po Kranju in si z razgledne ploščadi ogledale kanjon Kokre. Letošnje leto ponujamo spremljevalkam program tudi v nedeljo dopoldne, ko jim bo na delavnici strokovnjakinja odkrila male ukane in skrivnosti ličenja.
 
Verjamemo, da se nam boste z veseljem pridružili in morebiti razmislili tudi o promociji vašega podjetja v zbirni mapi srečanja.
 
Program (za prenos klikni na podčrtano povezavo)
Prijavnica
 
Vljudno vabljeni!