• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Zimske športne igre

Ozs je v soboto 28.2.2015 organizirala Zimske športne igre obrtnikov in podjetnikov 2015. Celoten članek si oglejte pod VEČ.

Na Zimskih športnih igrah obrtnikov in podjetnikov 2015, ki jih je v soboto 28.2.2015 v Kranjski Gori organizirala Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), se je v veleslalomu pomerilo več kot 200 obrtnikov in obrtnic ter podjetnikov in podjetnic iz vse Slovenije.
 
OOZ Mozirje je nastopila s petimi predstavniki v moški konkurenci, žal se na igre ni prijavila nobena tekmovalka. Tekmovalo se je v XI. kategorijah razvrščenih po starosti, od tega ženske od  I- IV in moški od V – IX.
 
Pri moški konkurenci smo se uvrstili na odlično 4. mesto, kljub maloštevilni ekipi, saj so se za uvrstitev seštevale točke tekmovalcev. Tudi v skupni razvrstitvi, kljub temu da  v ženski razvrstitvi nismo imeli rezultata, je naša ekipa dosegla visoko 6. mesto med 37. ekipami.
 
Slavila je ekipa obrtnic in obrtnikov iz OOZ Škofja Loka pred drugouvrščeno ekipo iz Območne obrtno-podjetniške zbornice (OOZ) Kamnik in tretjeuvrščeno ekipo iz OOZ Idrija.