• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Mednarodno poslovno srečanje

Obveščamo vas, da Avstrijska gospodarska zbornica, v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo EEN, katere članica je tudi OZS, organizira v juniju 2015 na Dunaju mednarodno poslovno srečanje podjetij določenih področij delovanja. Rok za prijavo je 29. maj 2015.
Celoten članek si oglejte pod VEČ.
Obveščamo vas, da Avstrijska gospodarska zbornica, v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo EEN, katere članica je tudi OZS, organizira mednarodno poslovno srečanje podjetij, ki delujejo na področju:
Poseben poudarek srečanja bo tudi v navezovanju stikov za pod-izvajalska dela v gradbeništvu.
 
Srečanje bo potekalo v sredo, 10. junija 2015, v prostorih avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju. V četrtek, 11. junija 2015, pa bodo za udeležence organizirani študijski obiski projektov po različnih dejavnostih.
 
Za sodelovanje na poslovnem srečanju se prijavite preko spletne povezave https://www.b2match.eu/buildingsmart2015, kjer je tudi več informacij o srečanju in program.
 
Udeležba na srečanju je za podjetja brezplačna.
 
Rok za prijavo je 29. maj 2015, vendar pozivamo podjetja, da svojo prijavo izpolnijo čim prej ter si tako zagotovijo možnost sestanka z najbolj zanimivimi podjetji, katerih termini za sestanke so hitro zasedeni.