• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Vabljeni na dvodnevno tradicionalno srečanje grafičarjev

rečanje bo v Ankaranu v Hotelu Convent , Hotel & Resortu  Adria Ankaran, Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, 29. in 30. maja 2015. Potrudili smo se, da bo program tradicionalnega strokovnega srečanja grafičarjev tudi tokrat strokoven ter hkrati družaben in pester!
 
Celoten članek si oglejte pod VEČ.
Predstavniki iz podjetja Savatech nam bodo predstavili inovativne rešitve v tisku. K sodelovanju smo letos povabili tudi strokovnjake iz OZS. Predstavili nam bodo zanimive finančne spodbude za mikro podjetja in aktualnosti na davčnem področju. Sledila bo predstavitev vseh obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti s področja grafične dejavnosti.  Predstavljen bo tudi Digitalni tisk s Konico Minolto in novosti v digitalnem tisku, ki jih bodo predstavili predstavniki Xeroxa Slovenije.
 
Prijetno celodnevno druženje bomo zaključili z popoldanskim druženjem na panoramski ladjici. Naslednji dan se bomo ponovno družili na predavanjih. Najprej bo predstavljeno motivacijsko predavanje z naslovom  »Uspeh podjetja je v veliki meri odvisen od vizije vodstva«.  
 
Popoldanski del sobotnega programa bo namenjen Zboru članov Sekcije grafičarjev pri Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije. Na zbor ste vabljeni vsi člani Sekcije grafičarjev pri Obrtno – podjetniške zbornice Slovenije. Člani sekcije se vedno lahko obrnejo na sekcijo in podajo svoje predloge in sugestije strokovni službi preko e-pošte. Sekcija vse predloge sprejme odprto in pobude članov vedno obravnava. Vsi člani sekcije imajo možnost sodelovati in veseli bomo novih pobud. Da se boste lahko srečanja udeležili v čim večjem številu, je tudi kotizacija za udeležbo izjemno ugodna! 
Seminar z večerjo na ladjici je za člane Sekcije grafičarjev brezplačen!
Kotizacija: Kotizacijo za organizacijo in izvedbo strokovnega dela srečanja za člane – nosilce kartice Mozaik v celoti krije strokovna sekcija grafičarjev pri OZS. V kolikor se bodo srečanja udeležili zaposleni oziroma osebe iz podjetja, ki je član OZS, je seminar brezplačen do treh oseb (vključno s samostojnim podjetnikom), za vse ostale je cena 60,00 € z  DDV, kotizacijo poravnajte na transakcijski račun št. 10100-0044193195 Banka Koper, sklic 200017, Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (za srečanje grafičarjev).  Dokazilo o plačilu priložite prijavnici.
 
Rezervacija prenočišč v Vilah v Hotelu&Resortu Adria Ankaran 
Vse člane vabimo, da prenočišča rezervirajo v Vilah *** v Ankaranu, najkasneje do 25. maja 2015 preko telefonske št. 05/66 37 300 ali preko e-pošte:hotel@adria-ankaran.si. Storitev nočitev z zajtrkom v enoposteljni standard sobi stane 55,00 € po osebi, nočitev za  dve osebi v dvoposteljni sobi stane 37,00 €. Cena namestitve vključuje nočitev s zajtrkom, neomejeno kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, 20 %  popust na wellnes storitve, parkirišče pred hotelom, dostop do interneta). Doplačilo je potrebno za turistično takso (obvezno) 1.27 €/osebo/dan. 
Podrobnejši potek srečanja je razviden iz navedenega programa.
 
PROGRAM  STROKOVNEGA SREČANJA GRAFIČARJEV
Petek, 29. Maj  2015

 
9.30 - 9.30 Zbor udeležencev
 9.30 – 9.45 Pozdravni nagovor
Bernard Bucik, predsednik Sekcije grafičarjev pri OZS
 9.45 - 10.15 Finančne spodbude za podjetja
mag. Larisa Vodeb, samostojna svetovalka za področje EU projektov in financiranje
 10.15 - 10.35 Predstavitev kartice Mozaik Podjetnih, Ivan Ukmar
Predstavitev Elektro energije d.o.o., Vito Panič 
 11.35  - 12.35 Inovativne rešitve v tisku – ofsetna tiskarska guma Sava 
Mitja Vesel, vodja tehnične podpore Print, Savatech d.o.o. 
 12.35 - 13.00 Odmor
 13.00 - 13.45 Novosti v digitalnem tisku 
Admir Joldić, direktor XEROX Slovenija d.o.o.
 13.45 - 14.30 Predstavitev vseh obveznosti s področja varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti s področja grafične dejavnosti 
mag. Katarina Železnik,vodja podružnice Ljubljana IVD Maribor p.o.
 14.30 – 15.30 Aktualnosti na davčnem področju 
univ.dipl.prav. Iztok Mohorič,strokovni svetovalec-specialist za davčne zadeve pri OZS
 15.30 – 16.00 Digitalni tisk s Konico Minolto
Bojan Zupančič, Konica Minolta Slovenija
 16.30 Skupni družabni piknik na ladjici
(16.20 zbiranje udeležencev pred hotelom Convent - Ankaran
16.30 odhod ladjice - pomol na plaži)
 
Sobota, 30. maj 2015
 
 
9.00 - 12.00
Uspeh podjetja je v veliki meri odvisen od vizije vodstva 
Kdaj ostane vizija iluzija a kdaj koristna strategija, ki nosi nove posle in denar?
Kako poslati sporočilo, na pravilen način in v pravem trenutku, da bo na trgu čim bolj zapaženo? Ko me iščejo a me tudi najdejo? Pogledali si bomo način kako ponujajo grafičarji svoje usluge  v tujini in doma. Razlike so pogosto očitne in nam lahko povedo veliko. 
Monika Bračika
12.00  - 13.00
Zbor članov in predstavitev aktualnih aktivnosti sekcije grafičarjev ter predlogi članov za delo sekcije v prihodnje, Bernard Bucik, predsednik sekcije
 
Prijava
 
Prijavnico za strokovni del seminarja lahko posredujte po e - pošti: Adrijana.Poljansek@ozs.si. Prijavo lahko pošljete tudi po faksu: 01 58 30  599 ali pošti na naslov: OZS, Celovška, 71 Ljubljana. Lahko pa se prijavite tudi preko spletnega obrazca.