• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

SPIRIT Slovenija - Vabilo za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016

Obveščamo vas, da je Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma – SPIRIT Slovenija objavila vabilo za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016. Prijave do 4.9.2015.
Obveščamo vas, da je Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma – SPIRIT Slovenija objavila vabilo za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.  
 
Zato vabijo vsa podjetja, zbornice, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da sporočijo svoj interes oz. interes svojih članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.
 
V pomoč pri odločanju vam prilagamo bazo svetovnih sejmov, ki jo lahko najdete na portalu Izvozno okno oz. na spletnem naslovu http://www.izvoznookno.si/Izvozni_imenik/Sejmi/Vsi.aspx?id_menu=1314.
 
Izražen interes bo podlaga za pripravo programa za sofinanciranje skupinskih predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.  
 
V celoti izpolnjene in podpisane ter ožigosane predloge nam posredujte do petka, 4. septembra 2015 na elektronski naslov edina.zejnic@ozs.si ali po faksu 01 50 59 270. 

Vabilo
Obrazec za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016