• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Davčna blagajna – v paketu 15 procentov ceneje za imetnike kartice Mozaik podjetnih

Telekom Slovenije, partner Mozaika podjetnih, je pripravil ekskluzivno ponudbo za člane Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije!

Predplačniška Mobilna blagajna v enem paketu vključuje vse za začetek blagajniškega poslovanja v skladu z davčnimi blagajnami: tablico, tiskalnik, mobilno dostopno točko, mobilni internet za 1 leto in licenco za aplikacijo mobilne blagajne za 1 leto. V enem paketu tako dobite vse za enostavno in hitro izdajanje računov, poslovanje v skladu z zakonodajo in prenos podatkov na FURS. Vsi podatki o transakcijah pa so varno shranjeni v oblaku Telekoma Slovenije.
 
Cena predplačniške Mobilne blagajne je 475 evrov (z DDV).
Cena s 15 % popusta za imetnike kartice Mozaik podjetnih pa le 403,75 evra (z DDV) – prihranek 71,25 evra!

Ugodnost 15 % popusta velja za imetnike kartice Mozaik podjetnih ob nakupu paketa predplačniška Mobilna blagajna v Telekomovih centrih do 30. 4. 2016. Popust ne velja za nakup na obroke. Več o ponudbi Mobilne blagajne najdete na tej povezavi!

Ne pozabite: s svojo kartico Mozaik podjetnih imate 20 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Telekoma Slovenije. Ugodnost pridobite tako, da se oglasite v enem izmed Telekomovih centrov ali na elektronski naslov ozs@telekom.si pošljete naziv podjetja, davčno številko, kontaktno osebo, telefonske številke, na katerih bi želeli koristiti ugodnost, lokacijo podjetja (pošta in poštna številka) ter seveda številko svoje kartice Mozaik podjetnih. Več informacij najdete na tej povezavi.

Več informacij o predplačniški Mobilni blagajni in ostalih ugodnostih za imetnike kartice Mozaik podjetnih na  www.telekom.si/ozs, ali na poslovni@telekom.si oz. na brezplačni številki Telekoma Slovenije 080 70 70.