• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

Brezplačne vstopnice za člane OZS za ogled MOS v Celju

Letošnji 49. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti bo potekal od 13. do 18. 9. 2016 v Celju. MOS zagotovo predstavlja most v poslovni svet, ker je najpomembnejši poslovni sejem v Sloveniji in regiji za poslovne priložnosti, prave partnerje, nove ideje in izdelke. MOS ponuja največji pregled domače in tuje ponudbe izdelkov in storitev, novosti, ugodnosti ter priložnost za pridobivanje informacij in spoznavanje novosti na enem mestu.

OZS bo tradicionalno nastopila v dvorani L1, ki je namenjena predstavitvi delovanja obrtno-podjetniškega zborničnega sistema Slovenije, skupaj s strokovnimi sekcijami in strokovnimi službami pri OZS, območnimi obrtno-podjetniškimi zbornicami (OOZ) ter domačimi in tujimi partnerji OZS. Strokovne sekcije pri OZS in OOZ s člani se lahko predstavite tudi v drugih sejemskih dvoranah, ki so razdeljene po dejavnosti pod ugodnimi pogoji.

V času 49. MOS bo potekal tudi strokovni obsejemski program za obrtnike in podjetnike. OZS bo v sodelovanju s partnerji organizirala že tradicionalno organizirali mednarodno poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov iz EU in JV Evrope in brezplačna podjetniška in pravna svetovanja, kjer bomo obstoječim in bodočim članom zagotavljali celovite rešitve na enem mestu ter podelili zbornična sejemska priznanja (Cehi) razstavljavcem sejma.

Člani OZS lahko na OOZ MOZIRJE prejmete brezplačno vstopnico za ogled sejma in sicer prvi dan sejma v torek, 13. 9. 2016.