• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

STROKOVNA EKSKURZIJA V RADOVLJICI

Izmenjava dobrih praks je bila organizirana na pobudo naše predsednice sekcije za gostinstvo in turizem Sabine B. Ambrož. Namenjena je bila mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter posameznikom s podjetniško idejo.

Podrobnosti si preberite pod VEČ.

 

Izmenjava dobrih praks je bila organizirana na pobudo naše predsednice sekcije za gostinstvo in turizem Sabine B. Ambrož. Namenjena je bila mikro, malim in srednje velikim podjetjem ter posameznikom s podjetniško idejo.

Okušali smo radolško čokolado in poslušali primere uspešne zgodbe pod blagovno znamko "Okusi Radolce".

Gostinci Okusov Radol'ce se zavedajo, da je le lokalno pridelana hrana dovolj dobra za njihove goste. Zato sodelujejo z domačimi dobavitelji in skupaj z njimi ustvarjajo uspešne zgodbe.

Ogledali smo si še Hišo Linhart, kjer samostojno pot sedaj vodita Marcela Klofutar in chef Uroš Štefelin z ekipo. Delovanje ekipe je bilo leta 2020 in 2021 nagrajeno z Michelinovo zvezdico, ter 2021 z zeleno Michelinovo zvezdico za trajnost.