• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

EUROSERVIS Šmit Damjan s.p.

Euroservis Šmit Damjan s.p. Avtoservisna mreža EUROSERVIS je del globalne svetovne mreže EUROGARAGE, ki jo trenutno predstavlja 4000 servisov širom Evrope ter Južne Amerike. Slovensko mrežo sestavlja skupina neodvisnih servisov, ki so bili skrbno izbrani na podlagi njihovega preteklega dobrega dela in v skladu s kriteriji celotne svetovne mreže.
 
Celoten prispevek si poglejte pod VEČ.

 

Kakšne so torej naše prednosti?
 
1. NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni potrebno servisirati na pooblaščenih servisih, katerih storitve so praviloma dražje.
 
2. ZAGOTOVLJENA GARANCIJA PROIZVAJALCA VOZILA, saj vam kljub izbiri EuroServis-a le-ta ne preneha veljati. 
 
3. VGRADNJA ORIGINALNI REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje lahko zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom precenjenih blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.
 
4. HITRA STORITEV, saj so EuroServis-i vključeni v distribucijsko mrežo rezervnih delov GroupAuto International, ki servise na dnevni bazi zalagajo s potrebnimi avtodeli.
 
5. USPOSOBLJENI SERVISERJI IN TEHNOLOŠKO OPREMLJENE DELAVNICE, saj morajo Euroservisi izpolnjevati predpisane kvalitativne kriterije. 
 
6. ENOLETNO JAMSTVO NA KUPLJENE REZERVNE DELE IN OPRAVLJENE EuroServis-ne STORITVE, saj smo prepričani v njihovo kakovost.
 
7. SERVIS V BLIŽINI VAŠEGA DOMA, saj lahko izbirate med EuroServis-i iz različnih regij Slovenije. Kliknite za zemljevid in si izberite svojega.
 
Naša PONUDBA:
 
Celotno ponudbo si poglejte TUKAJ