• Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje
  • 03 839 15 00
  • ooz.mozirje@ozs.si

FINALE TEKMOVANJA ZA POKAL SLOVENIJE V ODBOJKI ZA MOŠKE – povabilo k sodelovanju

OK Mozirje Odbojkarski klub Mozirje je bil izbran za organizatorja FINALA POKALA SLOVENIJE v odbojki za moške, ki bo 28. in 29. decembra letos. Organizacija finala, ki nam daj možnost popularizacije odbojke v dolini in širše, pomeni tudi odlično priložnost za reklamiranje posameznih subjektov pod ugodnimi pogoji.
Celoten prispevek si poglejte pod VEČ.

V okviru finalnega turnirja bosta v petek, 28.12.2012, odigrani 2 polfinalni tekmi, 29.12.2012 pa finalna tekma med obema zmagovalcema polfinala. Za prvo polfinalno in finalno tekmo je zagotovljen neposredni TV prenos na 2. programu TV Slovenija. Gre za spektakel, ki si ga bo v živo ogledalo veliko število ljudi, še več pa preko TV ekranov. Med udeleženci finalnega turnirja so naslednje ekipe: OK ACH Volley, OK Maribor, OK Calcit Kamnik in OK Salonit Anhovo. Uvrščene ekipe, predvsem ACH Volley, so pravi magnet za gledalce.

TV prenos v živo nudi izjemno možnost reklamiranja podjetij ali blagovnih znamk in je veliko cenejši od klasičnega reklamiranja na TV, v obliki reklamnih blokov. Primerno reklamo je možno namestiti  neposredno na ali ob igrišče, kjer bo skozi snemanje igre vidna ves čas obeh tekem, ali pa na panoje, ki jih bomo postavili ob igrišču ali sicer v ŠD.

Od vidljivosti in velikosti reklame je odvisna tudi cena reklame.

Poleg dogajanja na igrišču in ob njem, so možne tudi predstavitve in ponudba v živo zunaj, pred športno dvorano, ali v predprostoru dvorane. Možnosti za sodelovanje je veliko.

Reklamni prostor je razdeljen na več nivojev.

Vsi sponzorji bodo vsaj enkrat na posamezno tekmo tudi zvočno objavljeni.

Vabimo vas, da čim prej izrazite svojo pripravljenost za sodelovanje. Dodatne informacije na mail:  biserka.sepec@gmail.com ali vising.mozirje@siol.net in tel. št.  041 714 447 – Biserka,  031 303 145 – Vida.

Obiščite našo spletno stran http://www.mozirje-odbojka.org/

Prepričani smo, da bomo našli skupni interes.

OK MOZIRJE

Predsednica:

Biserka Šepec