OZS svetovalni center

Hitro in enostavno do nasveta in odgovora

Baza znanj, na katero vstopate preko tega spletnega mesta na spletni naslov OZS, zajema nasvete in odgovore na vprašanja iz različnih področij. V bazi je pregledno strukturiranih več kot 1000 podstrani z aktualnimi vsebinami iz posameznih področij, ki vam bodo omogočile hiter in enostaven dostop do rešitve. Vsa področja podjetniškega svetovanja imajo razvejano bazo znanja, ki je sestavljena iz člankov, nasvetov in odgovorov na konkretna vprašanja.

Ugodnosti pri partnerjih

V obsežen podjetniški projekt MOZAIK PODJETNIH so že vstopili mnogi partnerji, njihovo število pa se še povečuje. Preverite seznam partnerjev in opis vseh ugodnosti, ki jih nudijo ob predložitvi kartice.

Ugodnosti pri območnih zbornicah

Vrsto ugodnosti in posebne popuste vam nudijo tudi vse območne obrtno-podjetniške zbornice. Izkoristite ponudbo!

Izmenjava ugodnosti

Vključite se v mrežo popustov jaz-TEBI in ponudite ugodnosti drugim članom zbornice. Pridobili boste brezplačno promocijo za svojo ponudbo in pridobili nove stranke.

MOZAIK podjetnih

Številne ugodnosti in veliki prihranki za člane OZS

MOZAIK PODJETNIH je skupnost slovenskih obrtnikov in podjetnikov, ki s pomočjo obrtno-podjetniškega zbornilnega sistema pridobivajo številne ugodnosti in popuste pri nakupu materiala in storitev izbranih dobaviteljev, območnih zbornic in članov MOZAIKA PODJETNIH.

OSTALE STORITVE ZA ČLANE OZS

Skupaj do novih poslovnih priložnosti

Postanite član obrtne zbornice

S klikom na spodnji gumb si prenesite pristopno izjavo.
Natisnite jo in izpolnite ter jo pošljite na OOZ Mozirje, Savinjska cesta 39, 3330 Mozirje ali skenirano na ooz.mozirje@ozs.si.