USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2021

USPOSABLJANJE ABC PODJETNIŠTVA 2021

Objavljeno: 20 januarja, 2021Kategorije: Novice

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2021, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

Za podrobnejše informacije klikni na VEČ.

V okviru javnega natečaja: »Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2021«, ki ga je razpisala Javna agencija SPIRIT Slovenija in je objavljen na spletni povezavi https://www.spiritslovenia.si/razpis/356, bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile vseh 5 modulov, ponujena možnost kandidiranja za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.
Podrobnejše informacije o vsebini in poteku usposabljanja najdete v prilogi ali na spletni strani: https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki spot/.
Na  usposabljanje  se lahko prijavite preko spletnega obrazca tukaj:https://forms.gle/7Pr4363Rfz6fLaH48