Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov Kope 27.01.2024

Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov Kope 27.01.2024

Objavljeno: 8 januarja, 2024Kategorije: Novice

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije v sodelovanju z območnimi zbornicami za vse udeležence pripravlja dobro organiziran in večplasten dogodek, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase ter v dobri družbi preživel čudovit in sproščen dan v naravi.
Koroško smučišče Kope je raj za zimsko rekreacijo, druženje in zabavo vseh generacij. Bele strmine so raznolike in primerne za vse ljubitelje smučanja od začetnikov do vrhunskih smučarjev. Za ljubitelje teka na smučeh so na voljo slikovite proge, na Kopah pa je prav tako nešteto možnosti za nepozabne zimske sprehode v idilični naravi.
Osrednji športno rekreativni dogodek bo tekmovanje v veleslalomu, ki se ga boste lahko udeležili vsi, ločeno ženske in moški v konkurencah različnih generacij, svoje veleslalomsko tekmovanje pa bodo imeli tudi otroci.
Za vse, ki se tekmovanja v veleslalomu ne boste udeležili, bo poleg prostega smučanja, sankanja, deskanja in teka na smučeh organizirano tudi tekmovanje območnih zbornic v pripravi različnih jedi, skuhane dobrote pa bomo po ocenjevanju vsi tudi pojedli.
Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov se bo zaključilo s plesom ob živi glasbi ter podelitvijo medalj, pokalov in nagrad najboljšim tekmovalcem po kategorijah. Za zabavo bo še pozno v noč poskrbljeno tudi v nočnem lokalu.